Privat

Hjemmepleje

Vi gør alt for at leverer den bedste service og den omsorg vi mener burde leveres. Vi kæmper for at nedsætte død tid og løfte omsorgen. 


og vi arbejder ud for tanken, "hvis det var mig selv"

Hos Glad Omsorg er vores fornemmeste opgave at tilbyde hjemmepleje med omtanke og omsorg, som om det var os selv, der havde brug for hjælp. Vi tror på den gode pleje, der ser det hele menneske og skaber tryghed i hverdagen. Vores dygtige og dedikerede personale er altid klar til at støtte og assistere på alle områder af hjemmehjælp, så du eller dine kære kan føle sig godt taget hånd om. Vi er her for at gøre en forskel i dit liv.

Privat leverandør

Glad Omsorg tilbyder omfattende hjemmepleje og skræddersyede tjenester i Vestsjælland. Vores dedikerede personale står klar til at hjælpe med personlig pleje, medicinadministration, husholdningsopgaver og meget mere. Vi er engagerede i at give den bedste pleje og støtte til vores klienter, så de kan opretholde deres uafhængighed og livskvalitet i trygge omgivelser. Kontakt os i dag for at høre mere om vores omfattende hjemmepleje-tilbud.

Vores Medarbejdere

Michael S Hjortkronholm

Ansvarshavende Social og Sundhedsassistent

Michael er ansvarhavende SSA og er altid til at fange på telefonen, hvis der er spørgsmål eller andet. 

Maria S Hjortkronholm

Administration

Pt er Maria på barsel, hun vender tilbage snarest.

Nye ansigter

Nye medarbejder bliver løbende præsenteret på vores facebook side og her på siden.