Vi støtter alle sundhedstilbud både gratis og de bruger betalte som virker.

Hvad er et Sundhedstilbud?


Et sundhedstilbud er et gratis tilbud fra kommunen eller regionen.

Sundhedstilbuddenes primære formål er at hjælpe med at forebygge sygdom,leve sundere eller at støtte og rådgive borgere, der står midt i et sygdomsforløb eller enkrise i sit liv fx sorg.

Et sundhedstilbud løber over en tidsbestemt periode, der svinger mellem alt fra et enkelt møde, en anonym telefonsamtale til et længere forløb over nogle måneder.

Som borger kan du selv tilmelde dig rigtig mange af tilbuddene, men en del tilbud vil kræve henvisning fra egen læge.

Det fremgår af alle tilbud, hvorvidt tilbuddet kræver henvisning, eller om borgeren selv kan tilmelde sig.

Sundhedstilbud

Vi har samlet en masse sundhedstilbud og indelt dem i kategorier, så du nemt kan finde de tjenester, der passer bedst til dine behov.


Det er alt fra gratis tilbud tiil privat tilbud hvor der er bruger betaling. 

Sundhed.dk

Sundhed.dk er den samlede indgang til det digitale sundhedsvæsen. Bag indgangen står de offentlige parter på sundhedsområdet

Ældre Sagen

Ældre Sagen er en forening, der arbejder for at forbedre forholdene for ældre i Danmark. Foreningen er stiftet 14. oktober 1986 på initiativ af fonden Ensomme Gamles Værn. Bjarne Hastrup er medstifter, og har været foreningens eneste direktør. Ældre Sagen har over 900.000 medlemmer og 215 lokalafdelinger.

Din Kommune

De 98 kommuner og fem regioner står bag sundhedstilbuddene, så du som borgere eller fagperson har én samlet indgang til hele landets sundhedstilbud.

Som borger kan du kun deltage i de tilbud, der udbydes af din bopælskommune, mens du vil kunne henvises til tilbud fra alle regionens hospitaler. Nogle enkelte kommuner arbejder dog på tværs af grænser, men det vil fremgå af oversigten af tilbud under din kommune.

Formålet med at samle samtlige regioner, kommuner og hospitalers sundhedstilbud ét sted er atbeskrive dem på en ensartet måde.

Hermed sikres det, at praktiserende læger og sundhedsfaglige på hospitaler let og overskueligt kan finde relevante informationer om de sundhedstilbud, der udbydes i kommuner og på hospitaler.

Sundhedstilbud

Vi har prøvet at samle alle de sundhedstilbud der findes lokalt, så vi kan hjælpe dig med at finde rette tilbud.Vi har samlet alle tilbudende i undersider, og indelt dem i kategorier, vi ved meget om de forskillige og giver gratis rådgivning på området. vi hjælper dig gratis med at finde det tilbud du mangler.

hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte os.

Hvis du mangler hjælp til at finde det sundhedstilbud du mangler er du altid velkommen til at ringe til os

61 10 77 77